Η ομάδα του Α.Σ. ΚΙΟΝΓΚ-ΧΙ

Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος "Γ. Βόλαρης" 2017

Ν. Λίοσια,  Δεκέμβριος 2017

Ο Αθλητικός Σύλλογος Κιονγκ-Χι συμμετείχε στο στο κύπελλο Νοτίου Ελλάδος "Γ. Βόλαρης" από την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό στάδιο Άνω Λιοσίων, με 13 αθλητές/τριες κατακτώντας 7 μετάλλια!

Η συμμετοχή του Συλλόγου μας στο κύπελλο Νοτίου Ελλάδος "Γ. Βόλαρης" μας δίνει την χαρά να αποχαιρετίσουμε αγωνιστικά το 2017 με τον καλύτερο τρόπο. 

Με την τελική συμμετοχή 13 αθλητών καταφέραμε και κατακτήσαμε 7 μετάλλια και συγκεκριμμένα:

1 χάλκινο μετάλλιο με τον Σταμάτη Γεώργιο στην κατηγορία -63 ανδρών, 1 ασημένιο μετάλλιο με τον Σακελλαρίου Γεώργιο στα -48 εφήβων, 1 χάλκινο μετάλλιο με τον Σταμάτη Αναστάσιο στα -41 παίδων και 4 χρυσά με τις Υφαντή Μαρία -47 Κορασίδων, Ροκκά Αθανασία -29 Κορασίδων, Βογιατζή Αθηνά -55 Κορασίδων και τον Σακελλαρίου Χρήστο ο οποίος κατάφερε και κέρδισε 6 αγώνες στην κατηγορία -41 Παίδων στην οποία συμμετείχαν 57 αθλητές!

Αγωνίστηκαν επίσης οι Τζουβέλη Παύλος, Δαφνομήλης Αντώνιος, Καντάς Αθανάσιος, Ροκκά Χριστίνα, Δόση Ειρήνη και Δόση Ελευθερία χωρίς όμως να καταφέρουν να πάρουν κάποια διάκριση αυτή την φορά.

Ευχαριστώ από την καρδιά μου όλους τους αθλητές μας που αγωνίστηκαν αλλά και τους υπόλοιπους που με τον τρόπο τους βοήθησαν στην προετοιμασία μας και έτσι συνείσφεραν και αυτοί σε αυτή την μεγάλη επιτυχία καθώς και τους ηρωικούς γονείς που μέσα σε αυτούς τους ταλαίπωρους καιρούς προσπαθούν και στηρίζουν τα παιδιά τους όσο γίνεται καλύτερα!!!

Τώρα μια μικρή Χριστουγεννιάτικη ανάπαυλα και μετά βάζουμε πάλι εμπρός για τα επόμενα because The Only Easy Day Was Yesterday!