Διεθνές αγωνιστικό τουρνουά Βρυξελλών 2016

Αγώνες, αποτελέσματα και φωτογραφίες

Με συνολικά πέντε μετάλλια επιστρέφει στην Αθήνα ο Α.Σ Κιονγκ-Χι από το διεθνές αγωνιστικό τουρνουά των Βρυξελλών

Βρυξέλλες Δεκέμβριος 2016

Με συνολικά πέντε μετάλλια επιστρέφει στην Αθήνα ο Α.Σ Κιονγκ-Χι από το διεθνές αγωνιστικό τουρνουά των Βρυξελλών. Συγκεκριμένα, ο σύλλογος κατέκτησε δυο χρυσά, ένα ασημένιο και δυο χάλκινα μετάλλια σε σύνολο έξι αθλητών.

Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι: Γιώργος Σακελλαρίου στην κατηγορία των -45 κιλών στους παίδες, Νίκος Παπαγεωργόπουλος στην κατηγορία των -65 κιλών στους παίδες.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Φοίβος Παπανδρέου στην κατηγορία των -53 κιλών στους παίδες.

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο ανέβηκαν ο Φίλιππος Ονισηφόρου (-45 κιλά) και η Χριστίνα Ροκκά στην κατηγορία των -51 κιλών στις κορασίδες.

Το έκτο μέλος της αποστολής, ο Γιώργος Σταμάτης δεν κατάφερε να μπει στα μετάλλια μόλις για έναν αγώνα καθώς δέχτηκε την ήττα στον ξαφνικό θάνατο.

Ο προπονητής του Α.Σ Κιονγκ-Χι, Στέφανος Μπούτιος που συνόδευσε την αποστολή και κάθισε καρέκλα, δήλωσε στο Tkdmag.gr: ” Ο αθλητικός Σύλλογος Κιονγκ-Χι κατάφερε να αποκομίσει 5 μετάλλια με 6 αθλητές, οι οποίοι αγωνίστηκαν σε ένα διεθνές πρωτάθλημα στο οποίο συμμετείχαν πολλοί αθλητές. Τόσο από το εξωτερικό όσο και από την Ελλάδα. Θέλω να συγχαρώ όλους τους αθλητές για τη σπουδαία παρουσία τους στο τουρνουά και εύχομαι ακόμα περισσότερες επιτυχίες”.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ