Ανοιχτό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ιούνιος 2017

Αγώνες, αποτελέσματα και φωτογραφίες

Αθλητικός Σύλλογος Κιονγκ-Χι συμμετείχε στο Ανοιχτό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα που έγινε στην Χαλκίδα στις 1-2 Ιουλίου, με δέκα αθλητές/τριες κατακτώντας επτά μετάλλια! 

1 & 2 Ιουλίου 2017

O Αθλητικός Σύλλογος Κιονγκ-Χι συμμετείχε στο Ανοιχτό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα που έγινε στην Χαλκίδα στις 1-2 Ιουλίου, με δέκα αθλητές/τριες κατακτώντας επτά μετάλλια! 


ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ/ΚΟΡΑΣΙΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ:
XΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ η αθλήτρια ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΡΟΚΚΑ -29kg (λόγω έλλειψης αθλητριών έπαιξε στην κατηγορία των -33kg ) και κατάφερε να βρεθεί στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ η αθλήτρια ΑΘΗΝΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ -55kg (λόγω έλλειψης αθλητριών έπαιξε στην κατηγορία των -59kg) και κατάφερε να βρεθεί στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ο αθλητής ΟΝΙΣΗΦΟΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ -49kg με μεγάλη επιτυχία και ύστερα απο τέσσερις καταπληκτικούς αγώνες κατάφερε να βρεθει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ο αθλητής ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ -37kg μετά από δύο καταπληκτικούς αγώνες κατάφερε να βρεθεί στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!

ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ο αθλητής ΤΑΓΑΡΑΣ ΜΙΧΑΗΛ -41kg πρώτη φορά παίρνει μέρος σε επίσημους αγώνες και κατάφερε να κατακτήσει μία θέση στο βάθρο!

5η Θέση για την αθλήτρια ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΡΟΚΚΑ

5η Θέση για τον αθλητή ΠΑΥΛΟ ΤΖΟΥΒΕΛΗ

ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ/ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ο αθλητής ΚΑΝΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ -59kg 

ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ο αθλητής ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ -63kg μετά από δύο καταπληκτικούς αγώνες και ένα χρόνο σκληρής προπόνησης κατάφερε να βρεθεί στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!